KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Troost eerlijk: ''Een fitte Fer is voor heel veel clubs van waarde''

( 0 reacties)
Troost eerlijk: ''Een fitte Fer is voor heel veel clubs van waarde''

Leroy Fer traint nog altijd zonder contract mee bij Feyenoord. Volgens technisch manager Sjaak Troost is de kans echter wel aanwezig dat hij langer aan Feyenoord gebonden gaat worden.

"We zoeken het moment dat hij wedstrijdfit is. Wat is dan wedstrijdfit? Daar hebben we een schema voor gemaakt. Dus hij zal nog een aantal keer invallen of een wedstrijd spelen. Maar ook de arbeid op de training wordt getest: hij wordt dus aan alle kanten getest", begint Troost bij RTV Rijnmond.

Feyenoord heeft de leiding over een eventuele definitieve komst. "Het mooie is wel dat het een geweldige kerel is. En een fitte Leroy is voor heel veel clubs van waarde. De ontwikkeling gaat echt voorspoedig. Maar ga me niet vragen wanneer ik hem verwacht. Wij hebben tegen zijn zaakwaarnemer gezegd: wij komen naar jou toe."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›