KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Stam over geruchten: ''We zijn er binnen de club druk mee bezig''

( 0 reacties)
Stam over geruchten: ''We zijn er binnen de club druk mee bezig''

Feyenoord hoopt zich in aanloop naar de start van de competitie nog te versterken. Jaap Stam, de nieuwe trainer van de Rotterdammers, hoopt dat er snel nieuws is.

"We zijn altijd op zoek naar versterkingen en jongens die iets extra's kunnen brengen in de selectie. Vandaag (zondag, red.) waren die er niet, maar we zijn er binnen de club druk mee bezig", begint Stam tegenover FOX Sports.

Mogelijk versterkt Feyenoord zich nog met Leroy Fer. "We geven niet aan iedereen toestemming om mee te trainen, wel aan spelers waar we een bepaald potentieel in zien. Leroy is natuurlijk een speler met veel kwaliteit en we gaan kijken hoe zijn situatie zich ontwikkelt. Of hij een aanwinst kan zijn? Dat zou kunnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›