KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

''Verwacht wel dat hij snel gaat tekenen bij Feyenoord''

( 0 reacties)
''Verwacht wel dat hij snel gaat tekenen bij Feyenoord''

Leroy Fer laat een goede indruk achter bij Feyenoord. Verslaggever Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad verwacht dat de 29-jarige middenvelder snel een contract gaat tekenen in De Kuip.

"Ik denk dat hij bij Feyenoord blijft. Ze zijn heel tevreden over hem", zegt de clubwatcher bij FOX Sports. "De verwachtingen waren eigenlijk niet hoog. Hoe fit was hij nou? Maar het viel in Oostenrijk al op dat hij heel veel heeft meegedaan."

Fer wil zelf het liefst bij Feyenoord blijven. "En Stam is zeer tevreden over hoe hij het doet. Ik verwacht wel dat hij binnen nu en een dag of wat gaat tekenen", aldus Gouka, die vandaag in het AD aangeeft dat er wel wat haken en ogen aan een overgang zitten. Feyenoord heeft het salarisbudget waarschijnlijk nodig voor een extra spits.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›