KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

'Knie van Jörgensen kan sleutelrol spelen in transfer Berghuis'

( 0 reacties)
'Knie van Jörgensen kan sleutelrol spelen in transfer Berghuis'

De knie van Nicolai Jörgensen kan voor Feyenoord wel eens de sleutel worden tot de verkoop van Steven Berghuis. Dat schrijft het Algemeen Dagblad vrijdagochtend. 

Jörgensen staat met een knieblessure voorlopig aan de kant en dat betekent dat Feyenoord behoefte heeft aan een nieuwe spits. Ook een extra centrale verdediger staat hoog op het wensenlijstje bij de Rotterdammers. 

LEES OOK: 'PSV betaalt maximaal tien miljoen euro voor Berghuis'

Voor die versterkingen is echter geld nodig. Dat geld komt vrij bij spelersverkoop en alleen Berghuis is écht geld waard in De Kuip. Zijn verbintenis loopt tot medio 2021. Ook een mogelijke komst van Leroy Fer hangt af van de knie van Jørgensen, want als de Deen niet fit is moet het salarisbudget gebruikt worden voor een nieuwe spits.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›