KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

'PSV betaalt maximaal tien miljoen euro voor Berghuis'

( 0 reacties)
'PSV betaalt maximaal tien miljoen euro voor Berghuis'

PSV gaat maximaal tien miljoen euro voor Steven Berghuis betalen. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Het is geen geheim meer dat PSV de Feyenoorder graag naar het Philips Stadion ziet komen. 

Berghuis dient normaliter als vervanger van Steven Bergwijn danwel Hirving Lozano. Honderd procent zekerheid over een vertrek van de huidige vleugelaanvallers is er echter nog niet. Toch pakt PSV wat betreft Berghuis door. 

"PSV heeft naar verwachting een bedrag van net acht cijfers voor de komma over voor Berghuis", schrijft het ED. "Wel zal dat cijfer waarschijnlijk pas via bonussen of andere financiële regelingen bereikt kunnen worden." PSV is niet van plan om bedragen tussen de 15 en 20 miljoen euro te betalen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›