Namli gaat Stam niet achterna en vertrekt naar Rusland

( 0 reacties)
Namli gaat Stam niet achterna en vertrekt naar Rusland

Younes Namli maakt de overstap van PEC Zwolle naar FK Krasnodar. Dat bevestigt de Russische club via de officiële kanalen. De 24-jarige middenvelder tekent bij FK Krasnodar een contract tot medio 2023. 

"Dit is de juiste club op het juiste moment", laat Namli via Forza Sports Group weten. "Hier kan ik mezelf ontwikkelen en een betere speler worden. Ik ben erg blij met mijn transfer. Ik wil de fans van PEC Zwolle bedanken voor hun geweldige steun. Ik kijk uit naar mijn eerste minuten in het shirt van Krasnodar."

FK Krasnodar staat dit seizoen in de Russische competitie met nog één wedstrijd te gaan op een derde plek. Bij de huidige stand verzekert de club zich van de voorrondes van de Champions League. Slaagt FK Krasnodar erin om nog een plek te stijgen, dan plaatst de club zich rechtstreeks voor het miljoenenbal.

Voor Feyenoord komt het nieuws wellicht als een teleurstelling. De nieuwe trainer Jaap Stam, die in het afgelopen halfjaar bij PEC Zwolle nauw samenwerkte met Namli, zou hem graag mee willen meenemen naar Feyenoord, maar kan de komst van de Deen inmiddels uit zijn hoofd zetten. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›