Weghorst niet naar Feyenoord: ''Dat gaat wel vaker zo''

( 0 reacties)
Weghorst niet naar Feyenoord: ''Dat gaat wel vaker zo''

Feyenoord heeft er bewust voor gekozen om géén extra spits te halen. Dat deed de club omdat het Nicolai Jörgensen onder contract heeft staan. Martin van Geel, technisch directeur in De Kuip, vertelde dat bij De Tafel van Kees op FOX Sports

"Dat gaat wel vaker zo. Als je Jörgensen hebt, heb je een goede spits. Dat moet altijd passen. Je bent altijd met je team bezig en het op orde hebben van je schaduwlijst", aldus Van Geel, die ook ingaat op de afgeketste transfer van Jörgensen. De Deen kon voor zeventien miljoen euro naar Newcastle United. "Dat was in januari (van 2018, red). Toen hebben we met z'n allen besloten dat niet te doen."

"Ik vond het een slecht signaal om midden in het seizoen je topspits te verkopen. Dan gooi je je ambities overboord. We wilden het seizoen goed afmaken en de beker winnen. Hij had daarna nog een driejarig contract."

Jörgensen krijgt weinig speelminuten bij Feyenoord. Kapitaalvernieting? Van Geel wijst naar de statistieken. "In de finale maakte hij ook het eerste doelpunt en hij speelde ook nog het WK waar hij zich in the picture kon spelen. De noodzaak was er niet. Misschien gaat hij straks nog voor veel meer weg, wie zal het zeggen?"

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›