Van Geel verwacht geen grote transfers: ''Proberen de rust te bewaren''

( 0 reacties)
Van Geel verwacht geen grote transfers: ''Proberen de rust te bewaren''

Martin van Geel verwacht niet dat er gekke dingen gaan gebeuren bij Feyenoord in de huidige transfermarkt. De technisch manager is van zichzelf geen voorstander van inkomende transfers in de winterstop.

"De laatste jaren is het in de transferperiode rustig bij Feyenoord. Je gebruikt meestal de transferperiode in de winterstop om te repareren, maar er valt nu niks te repareren", begint Van Geel in gesprek met Feyenoord TV. "We hebben een stabiele situatie met contractspelers die voor langere tijd vastliggen, dus daar zit geen druk op."

Zelf is Van Geel geen fan van deze transferperiode. "Omdat spelers die nu worden aangeboden veelal weg moeten bij hun club. Dat zijn dan meestal ook spelers die geen versterking zijn voor Feyenoord. Aan de andere kant wordt voor de goede spelers de hoofdprijs gevraagd, omdat het dan midden in het seizoen is. We proberen de rust te bewaren. We zijn bezig met spelers die niet veel aan spelen toekomen, om die misschien te verhuren. Maar bovenal willen we het rustig en stabiel houden."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!