Boskamp tipt Feyenoord: ''Ik wil een oproep doen om hem binnen te halen''

( 0 reacties)
Boskamp tipt Feyenoord: ''Ik wil een oproep doen om hem binnen te halen''

Aangezien Feyenoord geen grote vetpot heeft, is huren soms de betere oplossing. Oud Feyenoord-speler Jan Boskamp heeft wel een idee en doet een oproep aan de Rotterdamse club.

Boskamp heeft het over Origi, die bij Liverpool erg weinig speelt en af en toe eens mag invallen. ''Als ik Origi was, zou ik proberen uit Liverpool weg te geraken'', vertelt Boskamp in een interview met de krant 'Het Belang van Limburg'. ''Je moet niet vergeten dat ze daar nog Firmino, Salah, Shaqiri, Mané, Solanke en Sturridge hebben. Gelukkig komt Divock door zijn goal tegen Everton en zijn assist in de match daarna eindelijk weer wat bovendrijven. Maar hij moet nu gewoon zorgen dat hij elke week kan spelen."

Boskamp ziet in Feyenoord dan ook de ideale club voor de Belgische aanvaller: ''Daarom wil ik een oproep doen aan Feyenoord om Origi binnen te halen. Hij voetbalt dan in een competitie waar hij kan groeien. Ze spelen er een op een. Hij heeft de kwaliteiten om dat uit verband te spelen. In Duitsland kiezen ze allemaal voor een systeem op de counter, en Liverpool doet dat in principe ook. Al noemen sommige zeikerds dat tegenwoordig op de omschakeling spelen'', besluit Boskamp.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›