'Summerville vertrekt op huurbasis: FC Dordrecht biedt uitkomst'

( 0 reacties)
'Summerville vertrekt op huurbasis: FC Dordrecht biedt uitkomst'

Crysencio Summerville gaat het seizoen afmaken bij FC Dordrecht. Dat weet RTV Rijnmond woensdagochtend te melden. De 17-jarige Feyenoorder vertrekt op huurbasis naar De Schapenkoppen. 

Reden van het tijdelijke vertrek van Summerville is het conflict met teamgenoot Mats Knoester, dat vorige maand plaatsvond. Summerville had na een ruzie met Knoester zijn broer erbij gehaald. In de kleedkamer van Feyenoord zouden er vervolgens klappen zijn gevallen. 

Naar aanleiding van het incident heeft Feyenoord Summerville een maximale boete opgelegd. Daarnaast krijgt de jeugdspeler taakstraf en begeleiding. Ten slotte zou Summerville tot aan het einde van het seizoen verhuurd worden aan een andere club.

FC Dordrecht lijkt nu uitkomst te bieden. De deal met de Dordtenaren is nog niet officieel rond, aangezien Summerville nog om tafel zal gaan met de club. De jeugdinternational blijft tot het einde van de winterstop geschorst bij Feyenoord. Mocht Summerville eruit komen met FC Dordrecht, dan sluit hij per direct aan bij de selectie van De Schapenkoppen. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!