Bozenik schiet Feyenoord in extremis naar zege in spektakelstuk MATCHDAY: Feyenoord mist Jorgensen in duel met PEC Zwolle De Boer teleurgesteld: ''Hij brengt eigenlijk veel te weinig'' VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord Datum en tijd van bekerwedstrijd Feyenoord - NAC Breda bekend

'Amrabat vertrekt naar België, Feyenoord ontvangt miljoenen'

( 3 reacties)
'Amrabat vertrekt naar België, Feyenoord ontvangt miljoenen'

Sofyan Amrabat heeft Club Brugge gekozen als nieuwe club om zijn loopbaan te vervolgen. FSV Mainz 05 en Sporting Portugal vissen dus achter het net.

Feyenoord ontvangt zo'n 2,5 miljoen euro voor de middenvelder, die vorig seizoen nog voor vier miljoen euro werd aangetrokken. Amrabat wordt vandaag medisch gekeurd en mocht dat geen problemen opleveren, zal hij zijn handtekening zetten onder een vierjarig contract, zo meldt Voetbal International.

Amrabat hoopte dit seizoen op een kans, maar na het aantrekken van Jordy Clasie werd hem duidelijk dat hij geen toekomst had in Rotterdam. Nadat hij ook nog op de tribune moest plaatsnemen voor de return tegen AS Trencin, was de maat vol en diende hij een transferverzoek in. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 31 Aug 2018 om 13:10
    Kei mooi
  • 23 Aug 2018 om 15:44
    Overigens toch goed gedaan van MvG, om binnen een week een akkoord met een andere club te bereiken. Dat is goed voor iedereen. Dat scheelt weer een salaris en een belangrijk deel van de transfersom is ook terugverdiend. Jammer dat het geld gekost heeft, in plaats van dat er een goede winst kon worden bijgeschreven. Dat had niemand van te voren gedacht, maar zo kan het soms lopen.
  • 23 Aug 2018 om 15:41
    Heel veel succes bij je nieuwe club, Sofian. Heel jammer dat je niet het geduld kan opbrengen om eerst beter te worden voordat je voor de uitgang bij ons kiest. Ik denk dat je het kan, maar je moet eerlijk zijn, je hebt het nog niet laten zien.Ik denk dat John de Wolf gelijk heeft: Eerst boos worden op jezelf voordat je het opgeeft.
zondag 9 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›