Homepage » Transfers & geruchten » ''Een geweldige aanvulling voor de staf, maar als speler niet de beste oplossing''

''Een geweldige aanvulling voor de staf, maar als speler niet de beste oplossing''

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
''Een geweldige aanvulling voor de staf, maar als speler niet de beste oplossing''

De geruchten over de komst van Robin van Persie naar Feyenoord doen al tijden de ronde. Marciano Vink heeft echter zijn twijfels of het een verstandige zet is van Feyenoord.

''Robin was een fantastische voetballer, maar op het laatst heeft hij natuurlijk heel veel blessures gehad. Langzaam is het minder en minder geworden'', is hij kritisch op zijn fysieke staat. ''Voor Feyenoord kan zijn komst een boost zijn, maar hij is natuurlijk een ander type speler dan Dirk Kuyt die terugkeerde. Misschien willen ze hem als speler, die op de bank begint en invalt als er een impuls nodig is. Hij zal geen hele wedstrijden meer kunnen gaan spelen'', blijft Vink kritisch.

''Robin moet er rekening mee houden dat het lichaam op een gegeven moment op is. Bij Arsenal was hij een grote voetballer, iemand die het verschil kon maken. Maar hij heeft in die tijd ook veel schoppen geïncasseerd en veel van zijn lichaam gevergd'', gaat hij verder. ''Robin is een icoon, het is super van Feyenoord dat ze iemand als hem naar de club willen terughalen. Het zou een geweldige aanvulling voor de technische staf zijn, iemand die een belangrijke rol kan invullen in de jeugdopleiding. Maar als speler lijkt me niet de beste oplossing.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!