Stopzetten Eredivisie kan Feyenoord bijna twee miljoen euro kosten Derksen haalt uit naar Kuyt: ''Vind het een geweldige kwal'' 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis' Gudde legt uit: ''Daarin doen we ook niks op eigen houtje'' 'Feyenoord wil verder met twee routiniers; Tapia vertrekt transfervrij'

Feyenoord-fan: ''Kans groot dat het kampioenschap weer naar 020 gaat''

0
Feyenoord-fan: ''Kans groot dat het kampioenschap weer naar 020 gaat''

Het coronavirus legt op dit moment het hele Nederlandse profvoetbal plat. Ook bij Feyenoord zijn de ingangen van het stadion en het trainingscomplex gesloten, en is het nog niet duidelijk wanneer die weer opengaan.

Ook de 67-jarige Feyenoord-supporter Theo de Vaal vind het een vervelende situatie. "Wat ik heel vervelend vind, is dat we toch stiekem hebben gedacht dat Feyenoord kampioen zou kunnen worden", zo stelt hij in gesprek met Trouw. "Nu is de kans groot dat het kampioenschap toch weer naar 020 gaat. Ik zie ze alweer lachen daar. Maar zover is het nog niet."

"Natuurlijk begrijp ik de maatregelen, maar voor een Feyenoord-fan komt het wel erg ongelegen", vervolgt de Rotterdammer. "Wat gebeurt er met de bekerfinale, waarin we tegen FC Utrecht moeten spelen? Misschien kijken ze wie de beker het meest heeft gewonnen, dan kunnen wij toch nog naar de Coolsingel. Maar dat zou ook niet eerlijk zijn. Ze zullen bij de KNVB héél creatief moeten zijn."

Nu Feyenoord niet voetbalt moet ook Theo wat anders gaan kijken. "Afgelopen zondag heb ik naar het EK van 1988 gekeken. Verder blijf je zoveel mogelijk thuis en probeer ik zelf een beetje te sporten. We wonen in een appartementencomplex van vijftien hoog. Dan loop ik alle trappen op. Wat moet je anders?", aldus De Vaal, die een seizoenskaart heeft op Vak P.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!