'Topclub Italië heeft interesse in Karsdorp; transfersom 4 miljoen' Diks openhartig: ''Ik heb een hele lastige periode gehad'' Driessen haalt uit naar Koevermans: ''Dat vond ik wel heel laag'' 'Feyenoord kan miljoenenbedrag aan televisiegelden mislopen' UEFA dreigt KNVB en Nederlandse clubs met uitsluiting Europese toernooien

VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord

0
VIDEO | Onrust op de tribunes na afloop van SC Heerenveen - Feyenoord

Voor Feyenoord gaat het bekeravontuur nog een ronde verder. De Rotterdammers wonnen donderdagavond met 0-1 in de kwartfinale van SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion.

Wat veel SC Heerenveen-fans niet lekker zat na de wedstrijd, was het aantal Feyenoord-fans dat in de thuisvakken in het stadion zat. Het leverde na de wedstrijd ook wat onrust op op de tribunes, en zelfs de ME moest er aan te pas komen om de boel wat te sussen.

Één Heerenveen-fan reageert ook geïrriteerd op Twitter, als hij merkt dat op zijn vaste stekkie nu in eens allemaal Feyenoord-supporters zitten. "Heb een kaartje gekocht op mijn eigen plek in vak 23, heeft scH het hele vak volgepropt met Feyenoord supporters. Schandalig", aldus Wiebe Visser op Twitter. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!