FOTO | Feyenoord-fans protesteren tegen Feyenoord City en Blokland

0
FOTO | Feyenoord-fans protesteren tegen Feyenoord City en Blokland

Boze Feyenoord-fans hebben maandagavond spandoeken opgehangen bij De Kuip. Het protest is gericht tegen de komst van Feyenoord-City en tegen Pim Blokland, investeerder namens de Vrienden van Feyenoord en lid van de Stichting Continuïteit, het hoogste orgaan van de club.

Dat meldt RTV Rijnmond. "Voor een van de draaideuren van het Maasgebouw hangt een spandoek met de tekst 'Pim we zijn jouw perspraatjes kotszat'. Ook hangen er teksten als 'De Kuip - Ja. City - Nee'", schrijft het regionale medium. Het ligt in de lijn der verwachting dat Feyenoord op korte termijn laat weten of het doorgaat met de Feyenoord City-plannen en een eventueel nieuw stadion.

De fans willen dat Blokland vertrekt. Waarom? "In de kern gaat dit over de zeggenschap bij Feyenoord en uitgegeven minderheidsaandelen, die in handen zijn van de Vrienden van Feyenoord. 
De club heeft al meermaals publiekelijk kenbaar gemaakt dat het een grote (buitenlandse) investeerder wil vastleggen. Om dat te bereiken zal het eerst deze aandelen van de Vrienden terug moeten kopen", aldus RTV Rijnmond.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›