Borst duidelijk: ''Waarschijnlijk kan dit dus ook niet meer''

( 0 reacties)
Borst duidelijk: ''Waarschijnlijk kan dit dus ook niet meer''

Zaterdagmiddag liep de wedstrijd tussen Feyenoord O19 en Ajax O19 uit de hand vanwege fans die zich misdroegen. Hugo Borst denkt dat dit van invloed kan zijn op de toekomstige wedstrijden tussen de eerste elftallen.

"Waarschijnlijk kan dit dus ook niet meer", begint Borst in Langs de Lijn. "Ajax en Feyenoord, dat roept zoveel sentiment en primitief gedrag op bij bepaalde mensen. Het kan kennelijk niet meer dus zo'n wedstrijd moet je maar in de Kuip of Arena gaan spelen. Dat is heel ongezellig. Of je moet echt goede veiligheidsmaatregelen nemen, die eigenlijk van de zotte zijn bij een jeugdwedstrijd."

Volgens Borst was zaterdag het bewijs dat het niet mogelijk is. "Er is veel druk op de leiding van Ajax en Feyenoord van de harde kern om weer aanwezig te mogen zijn bij uitwedstrijden", vervolgt hij. "Dit is weer zo'n bewijs dat het kennelijk niet kan. Er gebeuren altijd onverkwikkelijke dingen. Ze zijn er nog niet aan toe. Ik zou zeggen: de lobby die is ingezet door de harde kernen kunnen we doorschuiven naar 2025."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›