Homepage » Sfeer & supporters » ''Helaas hebben wij daar geen stem in, anders had ik allang in De Kuip gespeeld''

''Helaas hebben wij daar geen stem in, anders had ik allang in De Kuip gespeeld''

( 0 reacties)
''Helaas hebben wij daar geen stem in, anders had ik allang in De Kuip gespeeld''

De Oranje Leeuwinnen zijn mateloos populair in Nederland. De Nederlandse vrouwen werken hun interlands nu nog af in middelgrote stadion als de Galgenwaard, dat tegen Zwitserland binnen een halfuur uitverkocht was. Een groter podium lonkt dan ook voor de Leeuwinnen.

Spits Vivianne Miedema zou in toekomstige wedstrijden graag in grotere stadions spelen, gezien de groeiende populariteit van de Oranje Leeuwinnen. Als Feyenoord-fan heeft Miedema een duidelijke voorkeur. "Helaas hebben wij daar geen stem in, anders had ik allang met Oranje in De Kuip gespeeld."

Miedema staat met het Nederlands Elftal een tweeluik met Zwitserland te wachten. De winnaar over twee wedstrijden plaatst zich voor het WK. Mochten de Leeuwinnen het WK halen, dan verwacht Miedema een groter podium. "In de afgelopen periode waren onze wedstrijden steeds heel snel uitverkocht. Het zou mooi zijn als we ons plaatsen voor het WK en dan volgend jaar een 'uitzwaaiwedstrijd' spelen in De Kuip of de Johan Cruijff ArenA", vertelt de aanvalster van Bayern München.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›