Homepage » Sfeer & supporters » 'Reeds gekochte autocombi kaarten FC Utrecht - Feyenoord kunnen prullenbak in'

'Reeds gekochte autocombi kaarten FC Utrecht - Feyenoord kunnen prullenbak in'

( 0 reacties)
Lagere energierekening met Qurrent
'Reeds gekochte autocombi kaarten FC Utrecht - Feyenoord kunnen prullenbak in'

Aanvankelijk gold voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht in december een autocombi voor de fans van Feyenoord, echter werd de wedstrijd door hevige sneeuwval toen afgelast.

De Utrechtse burgemeester Jan van Zanen heeft nu besloten dat voor de inhaalwedstrijd, die wordt gespeeld op 24 januari, deze autocombi niet meer geldig is. Dit alles zou te maken hebben met het feit dat de wedstrijd nu in de avond plaats zal vinden. Supporters zijn nu alleen nog welkom met de bus en reeds verkochte autocombi kaarten kunnen de prullenbak in. Wel wordt de mogelijkheid geboden om met de auto naar Woerden te rijden en daar op de bus te stappen, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Volgens een woordvoerder van de burgemeester is in goed overleg afgesproken dat voor de wedstrijd, die nu als risicoduel wordt gezien, nu een buscombi geldt. Ook zegt hij dat beide clubs dit naar hun eigen supporters zouden communiceren. Feyenoord meldt nu echter op de website dat de burgemeester dit alles op eigen houtje besloten zou hebben. Voor de kerst heeft de club al aangegeven niet akkoord te gaan met de maatregelen, maar de club geeft nu aan zich morrend neer te leggen bij de opgelegde maatregelen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!