eDivisie is weer begonnen: ''We gaan voor het landskampioenschap''

0
eDivisie is weer begonnen: ''We gaan voor het landskampioenschap''

Niet alleen de Eredivisie heeft stilgelegen, ook de eDivisie lag stil. Na acht maanden is afgelopen dinsdag deze competitie ook weer begonnen. Feyenoord deed dat met twee overwinning,

De afgelopen jaren presteerde Feyenoord minder. In 2019 behaalde de Rotterdammers de finale ronde in AFAS Live. Afgelopen seizoen werden de laatste vijf wedstrijden niet gewonnen. Dat moet dit jaar anders. "We gaan zeker voor het landskampioenschap", aldus e-Sporter Ryan Tilborg tegenover RTV Rijnmond.

"De verwachtingen zijn wel hoog", vertelt de e-Sporter van Feyenoord. "We hebben echt een goed team om de eDivisie te winnen. Net als vorig jaar zijn we heel sterk, al zat het toen niet mee qua resultaten. Verdedigend heb ik in de eDivisie sterk gepresteerd, maar aanvallend mocht ik wel wat meer laten zien. Ik heb de coronatijd gebruikt om mezelf daarin te verbeteren. Zo hoop ik dit jaar constanter te zijn."

Voor Tilborg biedt de e-Divisie de mogelijkheid om toch in het Feyenoord-shirt de Rotterdammers te mogen vertegenwoordigen. Als centrumspits doorliep hij namelijk de jeugdopleiding van Feyenoord, maar moest vanwege rugklachten stoppen met voetballen. "Ik heb op deze manier toch de kans gekregen om te stralen in het shirt van Feyenoord en ik zal er alles aan doen om mezelf te bewijzen", aldus de Feyenoorder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›