Feyenoord zet in op talenten: ''Een goed toekomstperspectief''

0
Feyenoord zet in op talenten: ''Een goed toekomstperspectief''

Frank Arnesen heeft de zware taak om Feyenoord een selectie te geven waarmee Dick Advocaat de goede reeks van afgelopen seizoen mee door kan zetten. Daarnaast vergeet hij ook de toekomst niet.

''Midden in de coronacrisis werkte Arnesen samen met hoofd opleidingen Stanley Brard achter de schermen hard aan het vastleggen van een groot aantal talenten uit de eigen jeugd. Dat is in bijna alle gevallen gelukt. Het zorgt voor een goed toekomstperspectief. Het elftal onder 18 jaar telt zelfs een groot aantal pareltjes, dat de kans gaat krijgen door te groeien naar het eerste elftal'', weet Marcel van der Kraan te melden in De Telegraaf.

De club wil spelers uit de jeugdopleiding beter maken, waardoor de grootste talenten tussen de 13 en 18 jaar in een hogere lichting zijn geplaatst dan waarin ze horen te spelen. ''Hogere weerstand bieden en zorgen dat er voor ieder groot talent een stappenplan klaar ligt. Met name Brard zet daar zwaar op in. Dat kan hij doen omdat hij zelf ook op het veld staat en een feilloos beeld heeft van alle spelers in de opleiding.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›