KNVB wijst arbiter aan voor duel tussen Heracles en Feyenoord 'Feyenoord bezig met Plan B als transfer Bozenik afketst' 'Russische scherpschutter kiest niet voor avontuur bij Feyenoord' 'FC Twente zet streep door naam Feyenoorder Van der Heijden' 'Advocaat zet zinnen op dure spits': ''Ik houd niet van twijfelaars''

Feyenoord-talent (16) tekent contract: ''Hij maakt grote stappen''

( 0 reacties)
Feyenoord-talent (16) tekent contract: ''Hij maakt grote stappen''

Feyenoord-talent Denzel Owusu heeft vrijdag zijn eerste contract getekend bij de Rotterdammers, zo meldt Feyenoord op de eigen website.

Hij tekende een contract tot medio 2022 bij Feyenoord, waar hij al vijf seizoenen speelt. De 16-jarige heeft indruk gemaakt op technisch manager Sjaak Troost, die verheugd is. "We zijn heel blij dat we in navolging van een groot aantal anderen wederom een jeugdspeler aan ons hebben kunnen binden."

"Denzel maakt sinds zijn komst naar Feyenoord grote stappen en dit contract is daarvoor een beloning en een teken van ons vertrouwen in hem. Tegelijkertijd is dit voor Denzel zelf pas het begin en moet dit voor hem vooral een stimulans zijn om door te gaan. Wij gaan hem daarbij uiteraard alle ondersteuning bieden", besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 25 januari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›