Van Hanegem duidelijk over onrust bij mini-Klassieker: ''Treurig gewoon''

( 0 reacties)
Van Hanegem duidelijk over onrust bij mini-Klassieker: ''Treurig gewoon''

Willem van Hanegem heeft in zijn column voor het Algemeen Dagblad geen goed woord over voor de supporters die tijdens de 'mini-Klassieker' onrust veroorzaakten op de tribune. 

Feyenoord onder 19 kon kampioen worden en daarvoor moest niet verloren worden. Als dat wel gebeurde gingen de leeftijdsgenoten van Ajax er vandoor met de titel. De kampioen is nog steeds niet bekend, omdat de wedstrijd gestaakt werd. 

"Als je tijdens een jeugdwedstrijd, want dat was het, besluit om de familie en vrienden van de tegenstander aan te vallen, dan ben je niet normaal. Het gebeurde bij Ajax tegen Feyenoord, bij de kampioenswedstrijd in de competitie van de hoogste jeugd. Treurig gewoon", doelt Van Hanegem op een aantal supporters uit Amsterdam.

"De directie van Ajax zocht afgelopen seizoen een paar keer de publiciteit om duidelijk te maken dat bij de Klassieker in de Kuip weer fans van hun club aanwezig moeten zijn. Als je dan zelf, op eigen terrein, al niet kan zorgen dat die honderd raddraaiers wegblijven bij een jeugdwedstrijd, kun je beter je mond houden als Edwin van der Sar zijnde."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

donderdag 26 september 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›