Zorgen voor Feyenoord: ''Ajax heeft een oogje op Rotterdamse talenten''

0
Zorgen voor Feyenoord: ''Ajax heeft een oogje op Rotterdamse talenten''

Dat het verschil tussen Ajax en Feyenoord telkens groter wordt, is zichtbaar in de jeugdopleiding van Feyenoord. De club uit Rotterdam merkt dat talenten telkens vaker weggeplukt worden door de machtige club uit Amsterdam. 

"Feyenoord wil de komende ­jaren vol inzetten op eigen jeugd. Des te pijnlijker is het dat Ajax een oogje heeft op veel Rotterdamse talenten", schrijft Daniel Dwarswaard in het Algemeen Dagblad. "Steven van der Sloot (16) bijvoorbeeld, een jeugdinternational die er in Zeist goed op staat. De twee jaar jongere Rico Speksnijder zou zijn jawoord al hebben gegeven aan de Amsterdammers."

Ook Shiloh ’t Zand en Ilyas el Moussaoui, spelers van Feyenoord Onder 15, staan naar verluidt in de belangstelling van Ajax. "En dan is er ook nog eens de intensieve samenwerking met Sparta en topamateurclub Westlandia uit Naaldwijk, die Ajax is aangegaan. Uitgerekend onder de rook van De Kuip hebben de Amsterdammers zo talenten uit de regio Rotterdam nog eerder in het vizier dan voorheen het geval was", besluit Dwarswaard. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 maart 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›