''Ik heb de liefde van Feyenoord overgenomen van mijn ouders''

( 0 reacties)
''Ik heb de liefde van Feyenoord overgenomen van mijn ouders''

Wouter Burger wordt gezien als een van de veelbelovende talenten van Varkenoord. De bevestiging kwam in februari, toen zijn contract werd verlengd tot de zomer van 2023. Voor hem is Feyenoord altijd al zijn droomclub geweest. 

"Er was maar één club waar ik wilde voetballen'', aldus Burger in het supportersmagazine Hand in Hand. ''Dus deed ik mee aan Feyenoord talentendagen in de hoop toegelaten te worden. De eerste keer werd ik afgewezen. Ik speelde toen nog als linksbuiten en ik was niet explosief genoeg. Een jaar later nog een poging gedaan. Weer afgewezen. Dit keer omdat Feyenoord geen ruimte had; de elftallen van O12 zaten al vol."

Burger week even uit naar stadsgenoot Excelsior. ''Ook al werd ik tweemaal afgewezen door Feyenoord, het voelde voor mij niet als nee, maar eerder als nog even wachten. En mijn geduld werd uiteindelijk beloond. Ik wist dat Feyenoord ooit zou komen. Ik heb de liefde van Feyenoord overgenomen van mijn ouders. Als je op de tribune zit, wil je niets liever dan later zelf op die grasmat voetballen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!