Jong Feyenoord doet goede zaken met zege op Fortuna Sittard

Jong Feyenoord heeft dinsdagmiddag een belangrijke overwinning geboekt op Fortuna Sittard. In het Zuid-Limburg zegevierde de ploeg van trainer Peter van den Berg met 1-3.

Jong Feyenoord kende een stroeve start aan het competitieduel. De Rotterdammers kwamen na vijftien minuten dan ook op achterstand uit een hoekschop. Na de 1-0 ging de storm van de Limburgers enigszins liggen en kwam Jong Feyenoord meer aan voetballen toe.

Met als gevolg dat Jari Schuurman twee minuten later al de gelijkmaker voor zijn rekening nam: 1-1. Voor rust kwamen de Rotterdammers ook nog op voorsprong. In de 35e minuut zette Marouan Azarkan de 1-2 op het scorebord.

In de tweede helft kreeg Feyenoord de overhand. De ploeg van Peter van den Berg verzuimden echter de score uit te breiden, tot de 90e minuut. Toen gooide Joël Zwarts de wedstrijd met een doelpunt in het slot: 1-3.

Jong Feyenoord doet met de uitzege op Fortuna Sittard goede zaken op de ranglijst. De Rotterdammers klimmen naar plek twee op de ranglijst en naderen koploper Jong Fortuna Sittard tot twee punten.

Opstelling Jong Feyenoord: Ten Hove; Reith (46' Hall), Lewis, Van Mullem, Knoester; El Bouchataoui (65' Huijgen), Schuurman, Wehrmann; Touré, Zwarts, Azarkan (79' Gündüz).