Vermeend Feyenoord-doelwit doet goal Achahbar teniet bij Jong Feyenoord

Jong Feyenoord/Excelsior heeft maandag een 2-1 voorsprong volledig uit handen gegeven. De ploeg van Patrick Lodewijks leidde met die stand bij rust door doelpunten van Anass Achahbar en Excelsior-speler Daan Blij. In de tweede helft ging het echter toch nog mis voor het gecombineerde beloftenelftal van Feyenoord en Excelsior.

Blij zorgde in de 31e minuut voor een voorsprong van Jong Feyenoord/Excelsior in Tilburg. Iets meer dan tien minuten later was het Terell Ondaan aan de kant van Jong Willem II die ook het net wist te vinden. Nog voor rust zette Achahbar de beloften in de blessuretijd op een 2-1 voorsprong. In het Rotterdamse elftal kwamen daarnaast onder meer Bilal Basacikoglu, Mitchell Te Vrede, Rick Karsdorp en Lucas Woudenberg in actie.

Na rust ging het toch nog mis voor de ploeg van Lodewijks. Door doelpunten van Robert Braber en opnieuw Ondaan verloor Jong Feyenoord/Excelsior de eerste wedstrijd in de kampioenspoule. Ondaan, de aanvaller met de winnende treffer (3-2), werd afgelopen zomer nog in verband gebracht met Feyenoord. Martin van Geel zou al meerdere keren op de tribune hebben gezeten voor 21-jarige rechtsbuiten van de Tricolores.

Opstelling Jong Feyenoord/Excelsior: Damen; Karsdorp (Van der Pijl 66'), Dammers, Brito, Woudenberg (Nieuwkoop 61'); Blij, Stolte, Achahbar; Verhoek, Te Vrede (Idrissi 69'), Basaçikoglu.