''De kans is groot dat Dessers in de basis begint tegen RKC''

0
''De kans is groot dat Dessers in de basis begint tegen RKC''

Zaterdagmiddag vervolgt Feyenoord de competitie met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Dennis van Eersel van RTV Rijnmond verwacht dat Cyriel Dessers zijn basisdebuut gaat maken voor Feyenoord.

"Die kans is groot" zegt Van Eersel  RTV Rijnmond bij Stadion Sport Nieuws. "De Belg maakte er al twee als invaller en laat in de korte speeltijd die hij krijgt een aardige indruk achter. Ik ben erg benieuwd wat hij kan laten zien als hij een keer in de basis start."

Sinclair Bischop verwacht een makkelijke middag voor Feyenoord. "Thuis tegen RKC verwacht ik wel een makkelijke overwinning voor Feyenoord. Daarvoor zal hetzelfde strijdplan nodig zijn: de tegenstander vanaf de eerste seconde opjagen en laten zien dat er niets te halen valt. Bij bijna elke wedstrijd in De Kuip lag de eerste goal er binnen een kwartier in."

Waar Van Eersel veel verwacht van Dessers, heeft Bischop dit met Alireza Jahanbakhsh. "De Jahanbakhsh die we nu zien, is nog niet de Jahanbakhsh die we hadden verwacht, maar ik denk dat het er wel aan zit te komen. Ik hoop ook dat hij het eindelijk kan laten zien en misschien is RKC daar wel een goede tegenstander voor."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›