'Feyenoord, Ajax en PSV kloppen aan bij NAC Breda voor talent'

0
'Feyenoord, Ajax en PSV kloppen aan bij NAC Breda voor talent'

Ajax, Feyenoord en PSV hebben hun ogen op de transfermakt op dezelfde speler laten vallen. Belofte Omar Mekkaoui van NAC Breda moet de transfer gaan maken.

De 16-jarige verdediger, tevens jeugdinternational van Oranje onder 17, speelt inmiddels al vijf jaar bij NAC Breda. Ook het Duitse Borussia Dortmund en Bayer Leverkusen en het Italiaanse Juventus hebben interesse, zo weet BN/De Stem.

De nu al 1.89 meter lange Mekkaoui traint bij de Onder 21 van Robert Molenaar. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen maakte hij al minuten. "Ik was de jongste", vertelt Mekkaoui glunderend. "Heel bijzonder, ik mocht zelfs meespelen tegen Maccabi Tel Aviv. Op korte termijn is mijn doel om zo snel mogelijk mijn debuut te maken in het eerste."

Hij is ambitieus. "Echt aansluiten is misschien nog wat vroeg, maar je weet nooit hoe snel het kan gaan. Een contract verdienen is een ander doel, ik werk er hard voor, dus dat zou een mooie waardering zijn. En natuurlijk elke keer bij het Nederlands elftal zitten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›