Slot krijgt complimenten: ''Echt wat aan het gebeuren bij Feyenoord''

1
Slot krijgt complimenten: ''Echt wat aan het gebeuren bij Feyenoord''

Feyenoord won zaterdag na een waar spektakelstuk met 5-3 van NEC Nijmegen. De verslaggevers van de NOS zijn onder de indruk van wat er aan het ontstaan is in Rotterdam-Zuid.

"Natuurlijk mogen drie tegengoals niet tegen NEC, maar het zegt wel veel over de veerkracht van dit elftal. Ik denk dat Slot echt lekker bezig is daar op Zuid", opent Jeroen Elshoff in de NOS Voetbalpodcast. "Er is echt wat aan het gebeuren daar bij Feyenoord", vult Jeroen Stekelenburg aan.

Elshoff merkt dat het sentiment rondom Feyenoord veranderd is in de laatste maanden. "Wat bij die club zo belangrijk is, is de sfeer die er omheen ontstaat en die is goed. Dat kan zo'n elftal optillen. Maar ik ben er van overtuigd dat ze straks misschien twee wedstrijden teleurstellen."

Jeroen Grueter vindt dat Arne Slot de complimenten moet krijgen. "Ik vind Slot een veel betere trainer dan Dick Advocaat. Alleen er is ook wel wat ander materiaal."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Sep 2021 om 22:07
    kan wel zijn maar destijds volgens Advocaat"s uitspraken dat de spelers vanuit eigen jeugd het kwaliteits niveau veel te laag was en niet geschikt zouden zijn voor een stap Hogerop, Slot bewijst het tegendeel
Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›