Driessen: ''Daarop hoopt Slot een antwoord te vinden in De Kuip''

1
Driessen: ''Daarop hoopt Slot een antwoord te vinden in De Kuip''

Valentijn Driessen denkt dat er voor SC Heerenveen kansen liggen om te stunten in de Kuip. De chef voetbal van De Telegraaf ziet dat Feyenoord in eigen stadion moeite heeft om zelf het spel te maken.

"Voor Heerenveen liggen er daarom zeker kansen in Rotterdam, hoewel de Friezen de laatste jaren vaak niet thuisgeven in het stadion. Interessant wordt het om te zien of Feyenoord aan de bal de tegenstander de wil kan opleggen. Tegen PSV was het team van Slot bijzonder effectief in de afronding, maar zowel in de eerste helft als in het eerste kwartier na de rust lukte het de ploeg nauwelijks om goed onder de Eindhovense druk uit te spelen", begint Driessen bij De Telegraaf.

"Ondanks alle hosannaverhalen - ingegeven door de einduitslag - speelde Feyenoord aan de bal niet zijn beste wedstrijd en grossierde het in fases in slordigheden en balverlies", vervolgt hij. "Heerenveen gaat vanavond het veld in De Kuip ongetwijfeld heel klein maken en zich focussen op de omschakeling."

Ook tegen Go Ahead Eagles had Feyenoord het op die manier lastig. "Dat betekent dat Feyenoord de openingen zal moeten zien te vinden in beperkte ruimtes. Of de ploeg daarvoor voldoende creativiteit bezit, zal tegen de Friezen moeten blijken. Daarop hoopt Slot een antwoord te vinden in De Kuip."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Sep 2021 om 16:31
    Jan L.l denkt alles beter te weten, wat een misbaksel is die gozer toch, begrijp überhaupt niet dat dat ventje een platform heeft gekregen en al helemaal niet in een media als dit, wat heeft ie gozer zelf gepresteerd in het verleden, ik ben 69 jaar oud en voetballiefhebber maar nooit van dit ventje gehoord, misschien ergens bij een cluppie als materiaalman gefunctioneerd, wie weet het?
Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›