Schmidt over Feyenoord: ''Ik denk dat ze beter zijn dan vorig seizoen''

0
Schmidt over Feyenoord: ''Ik denk dat ze beter zijn dan vorig seizoen''

PSV heeft geen grote problemen overgehouden aan het treffen met Real Sociedad. Roger Schmidt weet dat zijn elftal klaar is voor Feyenoord, waarin hij een sterke tegenstander ziet.
 
"Ik denk dat ze beter zijn dan vorig seizoen, met een duidelijk idee van spelen. Ze kunnen de boel gesloten houden en hebben offensief een aantal goede spelers. Wij moeten een aantal dingen verbeteren na donderdag, hoewel ik vind dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld", vertelt Schmidt in gesprek met Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad.
 
Bij PSV is Ibrahim Sangaré er nog niet bij, maar de ploeg staat er goed op. "We hebben zondag een goed uitgeruste ploeg nodig om thuis het beste van onszelf te laten zien. We zijn in goede vorm en hadden een teleurstelling te verwerken omdat we tegen Sociedad niet wonnen."

De ploeg is dan ook op jacht naar eerherstel. "De sfeer in ons stadion was fantastisch. Wat we van onszelf verwachten konden we in de praktijk brengen en tegen Feyenoord moeten we weer klaar zijn. Het is een enorm belangrijke wedstrijd, die goed voor het zelfvertrouwen kan zijn."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›