Mossou: ''Slot en Feyenoord zijn verder dan je had mogen verwachten''

0
Mossou: ''Slot en Feyenoord zijn verder dan je had mogen verwachten''

Dit weekend speelt Feyenoord de topper tegen PSV, op bezoek in Eindhoven. Een zware wedstrijd voor de Rotterdammers, PSV speelt vooralsnog uitstekend.

Toch is Sjoerd Mossou optimistisch. ''Ik vind dat Slot en Feyenoord al verder zijn dan je had mogen verwachten. Iedereen was erg euforisch in de voorbereiding, maar als je daar van een afstandje naar keek dan was dat eigenlijk al een soort wonder. Slot verwacht totaal andere dingen van zijn spelers dan dat Advocaat deed, dus het kost nog wel wat tijd voordat Feyenoord dat helemaal in de perfectie beheerst", weet hij in gesprek met RTV Rijnmond.

Feyenoord staat verdedigend sterk. ''Als je kijkt naar hoeveel kansen Feyenoord weggeeft puur qua veldspel, dan heeft Feyenoord het in bijna alle wedstrijden altijd wel goed voor elkaar gehad. Feyenoord geeft over het algemeen niet zoveel kansen weg. De kansen die het weggaf tegen Utrecht kwamen uit standaardsituaties'', zegt Dennis van Eersel. ''Ik denk dat Feyenoord benieuwd is of dat tegen een tegenstander als PSV, wat twee niveaus hoger is dan Utrecht, ook lukt.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›