Kuyt gefileerd: ''Bewees de beroepstak voetbal een slechte dienst''

0
Kuyt gefileerd: ''Bewees de beroepstak voetbal een slechte dienst''

Het zogenoemde 'dreamteam' van RTL, Dirk Kuyt en Wesley Sneijder kon de afgelopen dagen op weinig lof rekenen vanwege hun 'analyseren'. Ook Leon ten Voorde genoot niet.

"Sporting-Ajax was een geweldige wedstrijd, die Louis van Gaal als analist verdiende, maar wij moesten het doen met twee oud-topspelers, die de beroepstak voetbal een slechte dienst bewezen. Al moet ik daar wel meteen aan toevoegen dat ik het bij Dirk lastig vind me te focussen op de inhoud sinds hij zijn tanden heeft laten vervangen door een stuk ivoor van een volwassen vrouwtjesolifant", schrijft hij namens TC Tubantia.

Dat het duo zich totaal niet ingelezen had stoorde hem. "Is het nou zo raar dat je als kijker meegenomen wilt worden door insiders die zich verdiept hebben en met iets komen wat je als huis-tuin-en keuken-voetballer niet zag? Na een wonderlijke avond merkte Dirk op dat Haller ‘een spits blijft die doelpunten kan maken’. Gelukkig hebben we vanavond Kees Kwakman, ex-Volendam en NAC, weer. Een gewone voetballer en een prima analist die zijn taak wel serieus neemt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›