Slot: ''Voor Feyenoord is dit resultaat oké, maar hadden meer gewild''

0
Slot: ''Voor Feyenoord is dit resultaat oké, maar hadden meer gewild''

Feyenoord is dinsdag met 0-0 gelijkspel begonnen aan de groepsfase van de Conference League. Tegen Maccabi Haifa kregen beide ploegen weinig kansen, zo zag ook trainer Arne Slot.

"We hebben ervoor gezorgd dat de tegenstander weinig kansen heeft gehad", zegt Slot tegen ESPN. "We hebben gecontroleerd, maar in de eerste helft niet goed gespeeld. Toch hebben we kansen gecreëerd en in principe had dat voor een uitwedstrijd genoeg moeten zijn. Behoudens de extra tijd hebben we echt weinig weggegeven."

Slot vervolgt: "De jongens in het veld leverden een prima prestatie, al zag je dat de vermoeidheid er wel in sloop richting het einde. Ik vond het goed om wat nieuw elan te brengen, maar er was niet heel veel aanleiding om andere jongens in te brengen."

"Wat dat betreft was de smalle selectie vandaag geen probleem. We hadden vandaag kunnen winnen, maar wat het exacte nut van dit resultaat is zullen we later pas zien. Voor Feyenoord is dit resultaat denk ik oké, maar we hadden graag meer gewild", aldus Slot.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›