Linssen na doelpuntloos gelijkspel: ''In ieder geval niet verloren''

0
Linssen na doelpuntloos gelijkspel: ''In ieder geval niet verloren''

Feyenoord heeft dinsdag in de Conference League met 0-0 gelijkgespeeld tegen Maccabi Haifa. Met name aanvaller Bryan Linssen kreeg een aantal goede kansen, maar scoorde niet. De spits geeft aan dat de wedstrijd beide kanten op had kunnen vallen.

"Het was geen makkelijke avond", zegt Linssen tegen ESPN. "In de eerste helft speelden we niet goed, maar kwamen we niet in de problemen. Er moest alleen meer energie in de ploeg komen, en dat gebeurde na rust. Uiteindelijk hadden we nog kunnen winnen, ik had wat kansen, maar zij hadden er ook een aantal. Zo is het nou eenmaal in de poule."

"Het veld was niet heel goed, dus soms moet je dan kiezen om de bal achter de verdediging te spelen", vervolgt de spits. "Dan ben je in ieder geval wat verder op hun helft om kansen te creëren, maar dat mocht wel wat beter bij ons. We hebben in ieder geval niet verloren, maar we hadden hier zeker kunnen winnen."

Linssen kreeg zelf een aantal goede kansen. "De eerste twee in de eerste helft waren niet zo makkelijk als jullie zeggen, denk ik. Het waren harde voorzetten, waardoor het lastig werd. Die kans in de tweede helft had er zeker in gemoeten."

"Daarom baal je ook dat je gewisseld wordt, al had ik ook wat last van mijn knie. Maar daar hoeven we ons absoluut geen zorgen om te maken. Al met al is het een moeilijke uitwedstrijd, maar zij hebben toch wel goede spelers", aldus Linssen.

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›