VIDEO | Samenvatting: Feyenoord speelt gelijk bij Maccabi Haifa

0
VIDEO | Samenvatting: Feyenoord speelt gelijk bij Maccabi Haifa

Feyenoord heeft dinsdag niet weten te winnen van Maccabi Haifa. In Israël werd er in de eerste groepsfasewedstrijd in de Conference League met 0-0 gelijkgespeeld.

In de achtste minuut kreeg Feyenoord de eerste kans van de wedstrijd. Toornsta gaf voor op Linssen, maar zijn schot ging voorlangs het doel. In de twintigste minuut kregen de Rotterdammers opnieuw een sterke kans. Linssen verlengde de bal van achteruit, maar doelman Cohen redde op de doellijn met een reflex.

In de 31ste minuut was de derde goede kans van Feyenoord. Na Linssen stuitte ook Til van dichtbij op de doelman van Maccabi Haifa. In de slotminuut van de eerste helft voorkwam Bijlow op de doellijn nog een goal van David. In de 58ste minuut kreeg Feyenoord weer een grote kans op de voorsprong. Malacia haalde de achterlijn en legde de bal terug op Linssen. Met links schoot hij voorlangs.

In de 76ste minuut was er een mooi moment voor Cyriel Dessers. De spits verving Linssen en maakte zijn debuut voor de Rotterdammers. De eerste groepswedstrijd in de Conference League eindigde voor Feyenoord dus in een 0-0 gelijkspel. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Aursnes, Kökçü, Til; Toornstra (82, Geertruida.), Linssen (77, Dessers.), Sinisterra.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›