Slot verduidelijkt: ''Zeg daarmee niets over hoe Arsenal traint''

0
Slot verduidelijkt: ''Zeg daarmee niets over hoe Arsenal traint''

Reiss Nelson heeft momenteel last van een 'overbelastingsblessure' en ontbrak daarom tijdens de eerste wedstrijd in de Conference League-groepsfase tegen Maccabi Haifa. Feyenoord-trainer Arne Slot wil de situatie nog even verduidelijken.

Afgelopen maandag, tijdens de persconferentie, zei Slot namelijk het volgende: "Nelson had bij Arsenal vrijwel alle trainingen meegedaan, maar hij ervaart de trainingen hier als iets pittiger." Bij ESPN werd onderwerp voorafgaand aan het duel nog even besproken. "Ik ben blij dat je het vraagt, want ik zag dat het voor wat ophef zorgde", grijnst Slot.

"Ik zeg daarmee niets over hoe Arsenal traint; wel over hoe de wisselspeler Reiss Nelson, die daar niet zoveel toekomst had, heeft getraind. Hij zat heel vaak bij het team dat vooral de tegenstander moest nabootsen. Hij heeft eigenlijk geen wedstrijden gespeeld", benadrukt hij.

Bij Feyenoord is het anders. "Nu zit hij bij een team dat volop bezig is en waar hij wordt gezien als een speler die veel moet gaan spelen, dus die combinatie heeft ervoor gezorgd dat hij wat overbelastingsproblemen heeft", aldus de coach.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›