''Advocaat had wat meer last van van de Disney-documentaire''

0
''Advocaat had wat meer last van van de Disney-documentaire''

Dick Advocaat en de spelers van Feyenoord waren niet erg enthousiast over het idee dat er een Disney-documentaire gemaakt zou gaan worden. Dat heeft Bas van Noortwijk, die deze zomer vertrok als teammanager bij Feyenoord, aangegeven. 

"Er waren geen beperkingen, ze liepen te pas en te onpas bij ons binnen", vertelt hij tegenover RTV Rijnmond. "Ik heb de eerste drie afleveringen vooraf gezien, met de spelersraad en staf, en daar heeft niemand aangegeven dat er iets uit de documentaire moest."

Van Noortwijk merkt op dat niet iedereen blij was toen de plannen bekend werden. "In de voetballerij is het not-done om in de kleedkamer en het trainingscomplex te filmen. Op een gegeven moment ben je het wel kwijt dat zij er rondlopen, maar Dick Advocaat had er wat meer last van."

Advocaat, vorig seizoen nog trainer bij Feyenoord, had geen gelukkig slot in Rotterdam. "Toen Advocaat bekend maakte te stoppen, kwam er wat meer oppositie vanuit de spelersgroep. Er waren constant discussies, en met het filmen van wedstrijdbesprekingen heb je dat na twee keer wel gezien toch?"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›