Van Noortwijk: ''Bijlow is echt heel fanatiek - soms te fanatiek''

0
Van Noortwijk: ''Bijlow is echt heel fanatiek - soms te fanatiek''

Bas van Noortwijk denkt dat Justin Bijlow een mooie toekomst tegemoet gaat. De voormalig teammanager van Feyenoord ziet echter ook een kwelpunt.

"Justin is een geweldige gozer", aldus Van Noortwijk bij FC Rijnmond. "Heel open en echt heel fanatiek - soms te fanatiek. Dat leert hij wel, dat komt met de jaren. Hij beheerst het hele strafschopgebied en is echt voor de duvel niet bang."

Keeperstrainer Khalid Benlahsen heeft een grote rol in de ontwikkeling van Bijlow. "Het is niet alleen het trainen, maar ook het kijken wat er in de markt zit als er weer keepers weg gaan. Dat gebeurt regelmatig, keepers die net niet aanhaken. Dan moet je wel vervangers hebben. Dat is ook voor een groot deel zijn werk."

Van Noortwijk is benieuwd welke stap Bijlow gaat zetten als hij vertrekt bij Feyenoord. "Zijn droomclub is Feyenoord. Volgens mij slaapt hij nog steeds onder een Feyenoord-dekbed. Maar hij zal ongetwijfeld ook een buitenlandse droomclub hebben. Als hij zich zo verder ontwikkelt, maakt hij een goede kans om daar ook terecht te komen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›