Driessen: ''Niet zo slecht als iedereen maar doet voorstellen''

0
Driessen: ''Niet zo slecht als iedereen maar doet voorstellen''

Valentijn Driessen vindt dat de docu-serie over Feyenoord niet altijd een goed beeld geeft over de gang van zaken. Hiermee doelt de journalist op het gesprek tussen directeur Mark Koevermans en de jeugdtrainers van Feyenoord.

"Terwijl hij zijn presentatie gaf, zaten mensen te luisteren", begint Driessen bij Voetbalpraat. "Hij wilde een discussie beginnen. Na zijn praatje is anderhalf uur gediscussieerd over de vragen die hij gesteld heeft. Hij had gewoon voor zijn mensen moeten gaan staan en dit nooit moeten uitzenden."

Wel ziet Driessen een flinke verbetering bij de jeugdopleiding van Feyenoord. "Er zijn wat mensen bijgekomen en er is een veel betere verhouding tussen de praktijk en de mensen die ervoor geleerd hebben. Het is niet zo slecht als iedereen maar doet voorstellen. Bijlow heeft zijn debuut gemaakt bij het Nederlands elftal, Malacia ook en er deden nog twee jongens uit de jeugdopleiding mee (De Vrij en Wijnaldum, red.)."

"En van die grote jongens van de veelgeroemde jeugdopleiding van AZ mochten alleen Koopmeiners en Til invallen. Dat waren ze wel", besluit de chef voetbal van De Telegraaf.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›