Slot baalt: ''De smalste selectie hebben in de clubgeschiedenis''

0
Slot baalt: ''De smalste selectie hebben in de clubgeschiedenis''

De Rotterdammers spelen morgen hun eerste wedstrijd in de Conference League tegen het Israëlische Maccabi Haifa. Arne Slot reist af met een bescheiden elftal.

"Iedereen kan zien dat wij misschien wel de smalste selectie hebben in de clubgeschiedenis. We hebben dat beetje geld dat is binnengekomen gebruikt voor het halen van enkele spelers maar vooral ook om spelers langer aan ons te binden", stelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Dat combineren ging bijna niet, dus is de selectie smal als je kijkt naar spelers met ervaring op het hoogste niveau".

Tjaronn Chery speelt bij de club uit Israël, maar Slot ziet meer goede spelers: "Er lopen echt goede spelers rond in dit elftal. Ik kende Chery uiteraard al langer, maar ik heb de beelden gezien en hij heeft echt een geweldige steekbal en daar maakt hij heel veel gebruik van. Daar moeten we echt op letten."

"We hebben afgelopen week ook FC Utrecht uit nabesproken met de ploeg en daar kwam aan bod wat we moeten doen als we tegen een club spelen met fanatiek publiek. Dat onnodig balverlies of dode spelmomenten weggeven dan bepalend kan zijn. Haifa is ook zo'n elftal dat wordt gesteund door zeer fanatiek publiek", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›