Bijlow opgeroepen voor Oranje: ''Maar er zijn nog een paar dagen''

0
Bijlow opgeroepen voor Oranje: ''Maar er zijn nog een paar dagen''

Justin Bijlow is erg blij dat hij is opgeroepen voor het Nederlands elftal. In november 2020 was de Feyenoord-doelman ook geselecteerd, maar raakte hij vlak voor de interlandperiode geblesseerd.

Bijlow wil dus niet te hard van stapel lopen. "Het is heel erg mooi, maar ik weet niet wanneer je dit stuk gaat plaatsen?", vraagt Bijlow aan de verslaggever van het Algemeen Dagblad. "Er zijn nog een paar dagen."

De keeper is niet bang om zondag nog geblesseerd te raken. "Definitief bij Oranje en eerst FC Utrecht nog. Ik ben blij dat ik naar Zeist mag. Ik heb nog nooit gewerkt met keeperstrainer Frans Hoek. Ik heb hem zelfs nog nooit ontmoet. Datzelfde geldt voor bondscoach Louis van Gaal."

Bijlow weet dat deze Oranjeselectie een hele bijzondere is voor Feyenoord. "Guus Til zit erbij en die heeft toch een paar seizoenen minder gespeeld. Met Tyrell Malacia groeide ik op bij Feyenoord. Het is volgens mij wat Feyenoord voor ogen heeft. Spelers met waarde krijgen. Ik heb er enorm veel zin in, maar nogmaals: eerste FC Utrecht komende zondag."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 24 October 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›