''Slot weet uit ervaring dat het uiteindelijk beter zal gaan''

0
''Slot weet uit ervaring dat het uiteindelijk beter zal gaan''

Martijn Krabbendam denkt niet dat supporters van Feyenoord kunnen verwachten dat de speelstijl van trainer Arne Slot er binnen enkele maanden ingeslepen is. Volgens de Feyenoord-watcher krijgt de oefenmeester de tijd.

"Slot is een trainer die vasthoudt aan zijn filosofie", beschrijft Krabbendam de oefenmeester in Voetbal International. "Hij weet uit ervaring dat het uiteindelijk beter zal gaan. Trust the process. Deze week speelt Feyenoord uit tegen FC Luzern in de tweede voorronde van de Conference League."

Krabbendam vervolgt: "Verwacht geen aangepaste ploeg. Feyenoord zal met dezelfde intenties aan de aftrap staan: pressen, hoog tempo spelen en proberen te domineren. Die manier van spelen is er niet na een maand ingeslepen, misschien ook wel niet in twee maanden."

"Slot krijgt de tijd, belooft technisch directeur Frank Arnesen. Maar tussen zeggen en doen, zit een wereld van verschil. Iedereen ziet wat het elftal nodig heeft. Slot wil Joey Veerman en een spits. Beter nog: hij heeft ze nodig", aldus de verslaggever.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›