Arnesen: ''Nu kunnen we hem niet houden, financieel gezien''

0
Arnesen: ''Nu kunnen we hem niet houden, financieel gezien''

Frank Arnesen hoopt deze zomer afscheid te nemen van Ridgeciano Haps. De technisch directeur wil ruimte maken in het salarisbudget van de Rotterdammers. In gesprek met Voetbal International zegt hij dat Haps 'veel te goed is in deze situatie'.

"Dat moet ik uitleggen", vertelt Arnesen. "Normaal gesproken is hij voor iedere topclub een aanwinst. Dat zag je goed in het oefenduel met AEK Athene. Hij is sterk, snel, kan verdedigen en heeft aanvallend ook inbreng, binnendoor, buitenom. Zo’n speler wil je hebben."

De technisch directeur vervolgt: "Probleem is: we hebben er nóg één, Tyrell Malacia. Haps had de pech dat toen hij geblesseerd raakte, Malacia zich ineens heel snel en goed ontwikkelde. Hij is jonger en zijn contract is net verlengd. Ons probleem is dat Haps te weinig heeft gespeeld."

"Dick Advocaat wilde hem als linksbuiten gebruiken en dat zag Haps zelf niet zitten. Jammer, maar ik snapte het wel. Nu kunnen we hem niet houden, financieel gezien. Volgend jaar is hij transfervrij en hij wil zelf ook weg", aldus Arnesen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 19 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›