''De prestaties van Robert Bozenik leveren eerder twijfel op''

0
''De prestaties van Robert Bozenik leveren eerder twijfel op''

De voorbereiding van Feyenoord is relatief rustig verlopen, vindt clubwatcher Mikos Gouka. Wel ziet de journalist dat Feyenoord nog lang niet klaar is voor de start van het nieuwe Eredivisieseizoen.

"Feyenoord is overduidelijk erg kwetsbaar, maar niemand lijkt zich zorgen te maken in De Kuip. Slot is de eerste weken kritisch na afloop, maar is bepaald geen type als Dick Advocaat, die persconferenties soms aangreep om zijn punt te maken richting de clubleiding", begint Gouka in het Algemeen Dagblad. "Arnesen zal het gevaar van onderbezetting dat op de loer ligt best onderkennen, maar de Deen lacht altijd en straalt uit dat Feyenoord op koers ligt. Bovendien heeft hij weinig geld."

"De directie kijkt vooral naar de cijfers, die aantonen dat Feyenoord er financieel nog altijd beroerd voor staat, zeker zolang er geen spelers voor noemenswaardige bedragen worden verkocht. En het publiek? Dat verwacht vast geen wonderen. Het klampt zich vast aan het frisse spel, aan het feit dat de spelersgroep de werkwijze van de nieuwe trainer zo omarmt", gaat Gouka verder.

Gouka ziet dat er nog versterkingen bij moeten komen. "Het is een utopie om te denken dat Feyenoord met een kern van zo'n veertien, vijftien spelers op fysiek vlak ongeschonden door het seizoen komt. Daar komt bij dat de prestaties van Bozeník tijdens de voorbereiding eerder twijfels opleveren dan het antwoord dat Advocaat het allemaal verkeerd heeft gezien in zijn kritische blik op de Slowaak. En Leroy Fer als centrale verdediger, het blijft natuurlijk iets wat bepaald niet uit luxe is geboren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›