Slot gooit het roer niet om: ''Er is al heel veel goed bij Feyenoord''

0
Slot gooit het roer niet om: ''Er is al heel veel goed bij Feyenoord''

Arne Slot is de nieuwe trainer van Feyenoord. Technisch directeur Frank Arnesen heeft gezegd dat de Rotterdammers veel ruimte overhebben in de salarisverhouding, maar dat er geen toezeggingen zijn gedaan over mogelijke investeerders.

Wel kan Slot het geld van de aflopende contracten opnieuw uitgegeven en ook mogen eventuele binnengekomen transfersommen gedeeltelijk geherinvesteerd worden. "Ik geloof dus dat we ook binnen onze beperkte financiële mogelijkheden in staat moeten zijn om het team sterker te maken", zo vertelt Slot in gesprek met Feyenoord Magazine.

"Maar ik wil op de eerste plaats met de huidige groep aan de slag gaan en kijken of we met het ontwikkelen van spelers op het trainingsveld nog winst kunnen boeken. Slot wil gebruikmaken van de huidige pluspunten. "Soms wordt de suggestie gewekt dat ik volgend seizoen alles anders ga doen, maar dat is echt niet zo."

"Er is namelijk al heel veel goed bij Feyenoord", meent Slot. "Wat afgelopen seizoen bijvoorbeeld vaak naar voren kwam, was de onverzettelijkheid in het team. Feyenoord kwam heel vaak terug van een achterstand en kon er ook behoorlijk goed mee omgaan."

"Het moeilijkste is om een team te krijgen en daarin zie je ook de hand van Advocaat. Dat is dus al pure winst. Ik zou bijna zeggen: het makkelijkste moeten we nu gaan toevoegen, namelijk het type voetbal dat ik nastreef", aldus Slot. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›