Gouka: ''Alle geloof, hoop en spirit is uit het elftal verdwenen''

0
Gouka: ''Alle geloof, hoop en spirit is uit het elftal verdwenen''

Feyenoord verloor zondag met 0-3 van Ajax. Clubwatcher Mikos Gouka zag dat de Rotterdammers er beter uitzagen dan vorige week tegen ADO Den Haag, maar het Ajax niet écht moeilijk kon maken.

"Zo slecht als een week eerder tegen ADO Den Haag, nee zo slecht was Feyenoord niet. Maar dat was ook haast niet mogelijk", begint Gouka in het Algemeen Dagblad. "De nederlaag gisteren paste gewoon weer naadloos in het rijtje nederlagen die Ajax de rivaal uit Rotterdam doorgaans bezorgt in de Klassieker in De Kuip. En verlies was misschien zelfs wel ingecalculeerd door het gehavende en worstelende Feyenoord."

"Los van de uitslag waren de Rotterdammers tegen de kersverse landskampioen vooral op zoek naar lichtpuntjes", vervolgt de verslaggever. "Momenten waaruit de aanhang kan concluderen dat het in de play-offs om Europees voetbal allemaal toch nog goed zal komen met hun club." Zoals het nu lijkt gaat Feyenoord in de play-offs spelen tegen Sparta Rotterdam.

Er zijn nog twee wedstrijden te spelen in de Eredivisie. "De Rotterdammers moeten, los van de nederlaag tegen Ajax, de indruk dat alle geloof, hoop en spirit uit het elftal is verdwenen, razendsnel zien weg te nemen. Donderdag wacht het uitduel bij Heracles Almelo. De terugkeer van Jens Toornstra en vooral Steven Berghuis, allebei geschorst tegen Ajax, donderdag moet Feyenoord weer kleur op de wangen geven. Alle ballen op Berghuis dus maar."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›