Been na verlies in Klassieker: ''Feyenoord kan het gewoon niet''

0
Been na verlies in Klassieker: ''Feyenoord kan het gewoon niet''

Kenneth Perez heeft allesbehalve genoten van de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord. Beide ploegen wisten niet te overtuigen en Ajax wist uiteindelijk simpel te winnen in Rotterdam.

"Het was een hele matige Klassieker met een heel matig Feyenoord. Ajax kun je het bijna niet kwalijk nemen, want zij spelen gewoon vrijblijvend", reageert Perez in Dit was het Weekend op de wedstrijd. "Als je iets behaald hebt, gaat er toch niet vanaf. De échte concentratie en spanning zijn er dan niet."

Mario Been zag een 'gezapige' wedstrijd. "Zowel qua entourage als qua wedstrijd was het van een laag niveau. Ajax hoefde niet meer en Feyenoord kan het gewoon niet. Zeker niet wanneer je in de vorm van Berghuis je beste speler mist", aldus Been.

Tot slot vond Perez dat de tweede gele kaart voor Tyrell Malacia makkelijk gegeven werd. "Hij is er alleen maar naar op zoek. Hij valt, staat op, vraagt om de kaart en gaat juichen. De scheidsrechter zal deze altijd geven. Op deze snelheid val je bij het minste of geringste. Het is zó licht."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 15 August 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›