''Chemie tussen Advocaat en spelersgroep is totaal verdwenen''

0
''Chemie tussen Advocaat en spelersgroep is totaal verdwenen''

Dick Advocaat liet zondag na de blamage tegen ADO Den Haag (3-2) weten dat hij met de spelersgroep in gesprek zou gaan over zijn toekomst bij de club. Volgens Valentijn Driessen is dat er niet meer van gekomen, omdat de clubleiding de spelersgroep buitenspel zette.

"Uiteindelijk liet de clubleiding van Feyenoord de selectiespelers er niet aan te pas komen om te beslissen over het al of niet doorgaan de rest van het seizoen met trainer Dick Advocaat", aldus Driessen, chef voetbal bij De Telegraaf, in zijn column. "In onderling overleg besloten technisch directeur Frank Arnesen en Advocaat om samen het seizoen in De Kuip te voltooien alvorens Arne Slot het stokje overneemt van de afscheidnemende 73-jarige Hagenaar."

"Vandaag zullen de spelers zich melden en zal er ongetwijfeld opnieuw een groepsgesprek worden gevoerd. Daarbij is het ondenkbaar dat er ook maar een speler naar voren durft te stappen en de waarheid durft te vertellen: dat de chemie tussen Advocaat en de spelersgroep totaal is verdwenen en partijen samen op een dood spoor zitten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›