Derksen: ''Hij is een hele nare, achterbakse, irritante klootzak''

0
Derksen: ''Hij is een hele nare, achterbakse, irritante klootzak''

Zondagavond deed Pierre van Hooijdonk flinke uitspraken over het functioneren van Dick Advocaat. Johan Derksen kan woedend worden vanwege de uitspraken van de oud-voetballer van Feyenoord.

''Na gisteravond geef ik Dick helemaal gelijk (Advocaat wil niet met Van Hooijdonk samenwerken voor de NOS tijdens het EK). Hij is nou al het hele jaar stelselmatig bezig om Dick af te zeiken. 'Een gedateerde trainer, old-school, hij neemt de dataspecialist niet serieus...' Dick heeft het uitstekend gedaan bij Feyenoord. Pierre is een hele nare, achterbakse, rancuneuze, irritante klootzak", zei Derksen tijdens Veronica Inside.

Jan Boskamp is het met Derksen eens. ''Als je twee WK’s en een EK gedaan hebt, Zenit kampioen hebt gemaakt, meerdere Europacups hebt gewonnen, en je kan er geen fluit van… Dan heb je echt een appel in je hoofd zitten. Pierre heeft er gewoon de klere in dat hij bij Dick op de bank zat''.

Van Hooijdonk vond dat Advocaat het niet opnam voor zijn spelers. Daar is Derksen is het niet mee eens. ''Ik vond Dick na wedstrijden altijd nog vrij genuanceerd. Dick had weinig spelersmateriaal en dan krijgt hij drie spitsen in zijn mik gegooid die er helemaal niks van bakken. Dan valt ook Berghuis nog weg. De rest heeft helemaal geen recht van spreken. Die moeten blij zijn dat Dick met hun verder wil, niet andersom.''

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›